Over ons

Jos Verberk is gestart in 2005. De activiteiten van ons bedrijf bestaan uit de in- en verkoop, de opslag en het transport van alle vloeibare en vaste mest tevens ook het transport van biogas producten.

 

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd met een modern uitgerust wagenpark. Wij beschikken over 8 tankopleggers en 3 walkingfloors waarmee er op elk moment geladen kan worden en er gegarandeerd wordt dat uw mest wordt opgehaald! Wij hebben ruimschoots ervaring met een goede en gehele afhandeling van alles rond deze mesttransporten, zoals vergunningen, aan- en afmeldingen met AGR/GPS apparatuur zodat er in heel Nederland geladen kan worden.  Wij verzorgen ook uw vloeibare- en vaste mest export naar diversen bestemmingen in Duitsland.

Voor een snelle levering van mest beschikken wij over diverse mestsilo's in Noord-Holland, Drente,Friesland, Groningen. Hierdoor kunnen wij akkerbouwers in korte tijd van grote hoeveelheden mest voorzien. Zo kunnen wij vraag en aanbod op elkaar afstemmen.

 

In de regio Oploo(N-B) kunnen de walkingfloors met eigen materiaal geladen worden, hiervoor gebruiken wij een Manitou 741-120 met hoogkipbak.

 

Tevens beschikken wij ook over een 50M3 mestcontainer die op aanvraag geplaatst kan worden op de desgewenste plek in de regio Oploo(N-B).

 

U als opdrachtgever heeft bij ons de mogelijkheid om voor bepaalde trajecten een prijs op te vragen. Dit kunnen eenmalige trajecten zijn, maar ook voor vaste stromen.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd met een modern uitgerust wagenpark. Alle auto's zijn voorzien van een boordcomputer waarmee onder andere snel en efficiënt gecommuniceerd kan worden met de planning.

.